Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Mercedes A-klasse – Facelift Mercedes A-klasse

De Mercedes A-klasse ondergaat een facelift en zal binnenkort al bij de dealers staan. Op de Autoshow in Leipzig zal de vernieuwde A-klasse officieel debuteren. Inmiddels is echter de eerste informatie al op internet beland.

De vernieuwde A-klasse heeft een minder subtiele facelift ondergaan dan bijvoorbeeld de CLS, ML-klasse en B-klasse. Door de compleet nieuwe koplampen, de gewijzigde grille en de andere voorbumper krijgt het front een dynamischer uitstraling. Ook aan de achterzijde werden de lichtunits opnieuw getekend en monteert Mercedes voortaan een andere bumper. Het geheel maakt de A-klasse wat sportiever.

Brandstofbesparing

Net als bij de B-klasse zal ook de A-klasse worden voorzien van brandstofbesparende maatregelen. Daarbij valt te denken aan BlueEfficiency-maatregelen voor de A 150 en A 160 CDI. Dankzij onder meer start-/stop-techniek, een verbeterde aërodynamica, een nog zuiniger krachtbron en banden met een lagere rolweerstand moeten deze twee modellen gunstige verbruikscijfers weten te realiseren.

Meer informatie volgt

Binnenkort zal er meer officiële informatie bekend worden gemaakt over de vernieuwde Mercedes A-klasse. De verwachting is dat het model nog voor de zomer bij de dealers staan.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-benz g-klasse 806

De elektrische Mercedes G-Klasse is hier: G 580 (2024)

Autonieuws
Opel-Grandland-EV-2024 INTRO

Nieuw: Opel Grandland wedt op alle paarden (2024)

Autonieuws
Tesla-Model-3-Performance-2024 03

Nieuw: Tesla Model 3 Performance (2024)

Autonieuws
Ontdek meer