Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Lexus LF-Ch – Full-hybrid hatchback conceptcar

Lexus gaat de concurrentie aan met de Audi A3 en BMW 1-serie. Om alvast een voorproefje te krijgen van wat de Japanners op stapel hebben staan zal Lexus in Frankfurt de Lexus LF-Ch onthullen.

Deze vijfdeurs hatchback beschikt over hybridetechniek en zal naar alle waarschijnlijkheid ook in productie gaan. Eén op één in productie zal het niet zijn. Daarvoor hebben we nu al teveel spannende details gezien. En dat terwijl Lexus ons met deze teaser nog maar een klein stukje van de auto toont. Nieuw voor het Japanse luxemerk is de komst van een hatchback. Nooit eerder bracht Lexus een dergelijke vijfdeurs op de markt. De enige vijfdeurs auto die ze ooit gehad hebben was de IS SportCross, en dat was feitelijk een stationwagon.

Volledig gamma hybridemodellen Aan boord van de Lexus LF-Ch vinden we uiteraard hybridetechniek. Lexus wil zich namelijk nog prominenter profileren als de enige autofabrikant ter wereld met een volledig gamma aan hybridemodellen. Vermoedelijk ligt er in de auto zowel een benzine- als een elektromotor en komt de techniek sterk overeen met die van de Toyota Auris HSD Full Hybrid. Over de details blijft het echter gissen. Niet eerder dan op de IAA zal Lexus alle informatie vrijgeven.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer