Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Land Rover Range Rover – Range Sport ook als Autobiography

Tegelijk met de Range Rover wordt de Sport ook leverbaar in de Autobiography uitvoering. Land Rover tilt de Range Rover Sport hiermee naar een hoge niveau en zorgt voor een individuele look van de SUV.

De Range Rover Sport onderging voor het modeljaar 2010 een kleine facelift. Land Rover friste het uiterlijk op en kwam met technische verbeteringen voor de SUV. Om de koper nog meer te verleiden introduceert het merk de Autobiography uitvoering. De uitvoering is te koppelen aan de twee krachtige motoren: de 510 pk sterke 5.0 liter Supercharged V8 benzinemotor en de 3.0 liter TDV6 turbodiesel met 245 pk.

Zes verschillende thema's Naast de standaarduitvoering, de SE en de HSE is de Range Rover Sport dus nu ook leverbaar als Autobiography. Dit pakket omvat zes exclusieve thema's met 'Duo-Tone' premium lederen bekledingen en unieke exterieuraccenten. Hieronder vallen bijvoorbeeld een grille, luchtroosters in de voorspatborden en 20 inch Diamond Turned' lichtmetalen wielen. Drie van de thema's - Cannes, Portofino en Valencia - hebben een meer op luxe georiënteerd karakter, terwijl de andere drie - Le Mans, Monaco en Monza - juist een nadrukkelijk sportief thema uitdragen door middel van nieuwe carrosseriedetails. De carrosseriestyling is overigens ook verkrijgbaar als een aparte optie.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer