Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Land Rover Range Rover – Modeljaarwijzigingen Range Rover

Voor modeljaar 2008 heeft Land Rover een aantal wijzigingen doorgevoerd op de Range Rover. Het topmodel van de Britse 4x4-fabrikant werd in detail gewijzigd. Bovendien laat Land Rover weten dat de komst van de V8 dieselmotor een flinke verkoopstijging heeft weten te realiseren

De Land Rover Range Rover is inmiddels een icoon in de 4x4-wereld. De uiterst luxueuze terreinwagen behoeft dan ook geen uitgebreide facelift. Land Rover heeft zich dan ook beperkt tot een aantal details. Zo is de Range Rover voortaan leverbaar met een airconditioning met vier afzonderlijke zones. Zo kunnen ook de achterpassagiers hun eigen temperatuur instellen. Verder monteert Land Rover voortaan warmtewerend glas, een regen- en lichtsensor en een nieuwe armsteun. Die laatste is voorzien van speciale opbergruimte voor de afstandsbediening van het entertainmentsysteem. Zeven echte houtsoorten maken het aanbod aan sierlijsten compleet en er zijn twee nieuwe exterieurkleuren (Alaska White en Lucerne Green) beschikbaar. Tot slot levert Land Rover voortaan twee nieuwe 20 inchl lichtmetalen wielen.

Succesvolle lancering TDV8

Met trots laat Land Rover weten dat de verkoopresultaten van de TDV8 alle verwachtingen overtreffen. Dankzij de komst van de V8 dieselmotor in de Range Rover wist Land Rover in de gehele Benelux, maar ook in de rest van Europa, een flinke verkoopstijging te realiseren.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer