Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Kia Soul – Kia Soul conceptcars onthuld

Met de drie Soul-conceptcars laat Kia drie verschillende stijlen op één model zien. De Soul Diva, Soul Burner en Soul Searcher moeten elk een eigen doelgroep aanspreken en daarmee wil Kia laten zien dat de Soul in allerlei opzichten valt te personaliseren

De Kia Soul zal eind dit jaar op de markt komen. Met dit model willen de Koreanen voor eens en voor altijd afrekenen met het wat stoffige imago van Kia. Kia is modern, hip en dynamisch moet de gedachte zijn. Vooral met de Soul Burner laten de Koreanen dat duidelijk zien. De auto heeft een soort van dragon tattoos op de carrosserie, beschikt over vier afzonderlijke sportstoelen en wordt aan de voorzijde gekenmerkt door LED-dagrijverlichting. De Soul Diva richt zich op jonge dames die veel waarde hechten aan hun kleding. Fashion is dan ook het thema bij dit model. Dat zien we onder meer terug in de zwart, wit en gouden glitters, leder in diezelfde kleurencombinatie en speciaal tapijt. De laatste Soul-conceptcar is de Searcher. Hiermee richt Kia zich op een doelgroep die zich in de stadsjungle thuis voelt. De jonge stadsbewoner dus, maar dan wel diegene die op zoek is naar innerlijke rust in de drukke stadsomgeving. De Aziaten zijn heer en meester op het gebied van innerlijke rust en een geborgen gevoel en willen dat met deze laatste Soul conceptcar overbrengen.

Binnenkort het productiemodel

Vanaf eind dit jaar zal de Kia Soul in productie gaan. Deze drie verschillende conceptcars geven zeer duidelijk aan hoe het productiemodel eruit komt te zien.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer