Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Kia Soul – Drie Soul conceptcars in Genève

Kia presenteert in Genève maar liefst drie verschillende Soul-conceptcars. De conceptcars geven ons een voorproefje van een op stapel staand nieuw model dat vermoedelijk als Soul door het leven zal gaan.

Kia wil van haar wat ´saaie´ imago af en presenteert in Genève maar liefst drie verschillende versies van de conceptcar Soul. Hiermee borduurt Kia voort op de in 2007 gepresenteerde Soul Concept waarvan eerder al werd aangekondigd dat het model in productie zou gaan. In Genève zullen de drie conceptcars dan ook een realistisch voorproefje geven van het productiemodel.

Personaliseren

Het feit dat Kia de Soul in drie verschillende uitvoeringen presenteert heeft alles te maken met het personalisatieprogramma dat met de Soul eveneens wordt gepresenteerd. Hiermee wil Kia laten zien dat de auto is gericht op een jonge doelgroep die haar auto graag wil personaliseren met kleuren, stickers en andere accessoires. De drie verschillende conceptcars tonen dan ook elk hun eigen stijl. In Genève zal meer informatie volgen. We zijn benieuwd!

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer