Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Kia No. 3 concept – Goed bezig, Kia!

Dit is de MPV Concept - ook wel No. 3 Concept genoemd - die Kia tijdens de Autosalon van Genève Autoshow aan ons gaat voorstellen. En het moet gezegd worden: “Goed bezig, Kia!”. Nu is het hopen dat het productiemodel er net zo spannend uit gaat zien.

Tijdens het betrappen van het prototype van deze toekomstige MPV hebben we lang getwijfeld of het nu om een model uit huize Hyundai of een Kia ging. Een teaser gaf ons onlangs het verlossende antwoord. De glimp van het studiemodel deed ons veel verwachten en bij het zien van deze complete platen worden we inderdaad er vrolijk. De Kia MPV Concept zien er gewoonweg smakelijk uit. Of het toekomstige model op basis van de Cee'd in soortgelijke vorm in productie gaat valt te betwijfelen. Wij hopen het in ieder geval wel, maar als we de spionagefoto's bekijken verwachten we anders.

'New face of Kia' De MPV Concept Car is een compacte MPV, die met innovatieve design en prettige rijeigenschappen nieuwe standaarden zet in het segment van de kleine MPV's, aldus Kia. Het studiemodel beschikt over een doorlopende voorruit en een panaromadak met diagonale balk en automatische zonneklep. De MPV concept onderscheidt zich door de 'new face of Kia' die bestaat uit een nieuwe opzet van de voorgrille, de koplampen en het embleem. De 4.045 mm lange concept is afgewerkt in mat 'Titanium Grey' met contrasteerde witglanzende accenten.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer