Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Jeep Compass & Patriot – Vernieuwde Jeep Compass en Patriot

Jeep heeft de Compass en Patriot een update gegeven. Beide modellen hebben een grondig vernieuwd interieur meegekregen. Om die reden presenteert Jeep deze twee conceptcars in Parijs. De auto´s moeten de aandacht trekken om zo de vernieuwde interieurs te benadrukken.

De Jeep Compass en Patriot hebben veel kritiek moeten doorstaan wat betreft de interieurs. Voor de Amerikaanse markt mogen de interieurs dan voldoen, in Europa hebben wij hogere eisen wat betreft materiaalkeuze en afwerking. Jeep heeft de kritiek ter harte genomen en beide modellen aan de binnenzijde grondig vernieuwd.

Patriot Black Country & Compass Overland Op de stand van Jeep in Parijs staat allereerst de Patriot Black Country. Het model heeft behalve een opvallende kleur ook een aantal van de speciale Jeep Mopar-accessoires. Dat alles om de aandacht te trekken voor het vernieuwde interieur. Daar zien we namelijk een compleet nieuw instrumentenpaneel, een nieuwe middenconsole en aangepaste deurpanelen. Ook de materialen zijn verbeterd. Datzelfde geldt voor de Compass die in Parijs als Compass Overland is tentoongesteld. De naam Overland kennen we onder meer van de Grand Cherokeedie in Overland-uitvoering wordt gekenmerkt door veel luxe. Dat is ook bij de Compass Overland het geval. Wanneer de vernieuwde Jeep-modellen bij de dealers staan is op dit moment nog niet bekend.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer