Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Jeep Compass & Dodge Caliber – Caliber & Compass als Startech Editions

De Dodge Caliber en Jeep Compass krijgen allebei een speciale Startech-behandeling. Van ieder model zijn er slechts 35 stuks met dit exclusieve pakket verkrijgbaar. De Duitse tuner neemt de Caliber aan de buitenkant onderhanden, terwijl de Compass juist aan de binnenzijde wordt opgeleukt

Jeep Compass De Jeep Compass Startech Edition is gebaseerd op de 2.4 liter Sport met handgeschakelde vijfversnellingsbak. De lederen afwerking op de deurpanelen en de lederen middenarmsteun, geven het interieur van de Compass net even wat extra's. Het Startech-pakket bevat bij de Jeep ook een sportievere pookknop, speciale Startech-luidsprekerringen, aluminium deurvergrendelingsknoppen en een comfortabele voetsteun voor de bestuurder. Aluminium pedalen en een andere mattenset moeten de Compass Startech Edition meer sportiviteit laten uitstralen.

Dodge Caliber Startech heeft zich bij de Dodge Caliber met zowel met de buitenzijde als de binnenzijde bemoeit. De grote voor- en achterspoiler, zij-skirts en de forse achterbumper springen meteen in het oog. Over de wijzigingen aan de binnenkant kunnen we kort zijn. Het interieur van de Dodge Caliber Startech Edition heeft dezelfde behandeling ondergaan als de Compass. Het complete Startech-pakket voor de Caliber is € 4.000,- waard.

Geen meerprijs Sta je zojuist op het punt een Caliber of Compass aan te schaffen? Haast je dan spoedig naar de dealer, want voor deze extra's rekenen beide fabrikanten helemaal niets.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer