Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Jaguar – Exclusieve Jaguar Performance Editions voor Nederland

Jaguar lanceert enkele complete Performance Editions op basis van de Jaguar XF 3.0 V6 Diesel S en XKR Coupe en Convertible. Deze exclusieve modellen, waarvan er slechts tientallen speciaal voor Nederland worden samengesteld, kunnen vanaf nu worden besteld.

De veertig exemplaren van de Jaguar XF 3.0 V6 Diesel S Performance Edition is gebaseerd op de XF Premium Luxury, en is voorzien van het Aerodynamic Pack, Dynamics Pack en Interior Pack. Dit betekent dat omstanders deze exclusieve XF herkennen aan de speciale voorbumper met honingraatgrille, zwarte luchtinlaten, dorpelverbreders en een achterspoiler. Het interieur wordt gesierd 18- en 14-voudig elektrisch verstelbare stoelen uit de XFR, dashboardafwerking in Piano Black, verwarmde en gekoelde voorstoelen in leder en Jet Jaguar Suedecloth-hemelbekleding. Ook is de XF Permformance Edition uitgerust met Bi-Xenon koplampen, het Jaguar Adaptive Dynamics System en 20 inch Volans-lichtmetaal in zilver of donkergrijs. De auto is leverbaar in twee kleuren: Ultimate Black en Lunar Grey, in combinatie met een Warm Charcoal-interieur. De prijs van dit alles bedraagt € 84.990,- en dat is een voordeel € 5.800,-.

Jaguar XKR Performance Edition De XKR Performance Edition is zowel leverbaar als Coupé als Convertible en herkenbaar aan de voorbumper met frontsplitter en een grotere achterspoiler, 20 inch Nevis-velgen en de kleur Ultimate Black. Voor de aandrijving zorgt de machtige 5.0 liter V8-Supercharger met 510 pk. Binnenin treffen de inzittenden Luxury Sport-stoelen met dubbele contrasterende stiksels in Cranberry en een R-embleem. Beide voorzetels zijn 16-voudig elektrisch verstelbaar met geheugenfunctie en beschikken over verwarming en koeling. Stuurwiel, deurpanelen, dashboard en middenconsole worden gehuld in fijnleder, eveneens met contrasterende stiksels. De twintig exemplaren van deze exclusieve XKR die naar Nederland komen hebben bovendien Premium-vloermatten en hemelbekleding en het Bowers & Wilkins 525W Premium Sound System. Prijzen beginnen bij € 154.390,- voor de XKR Performance Edition en € 164.370,- voor de Convertible.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer