Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Jaguar XF – Arden komt Jaguar XF-rijder tegemoet

Tuners van Duitse of Amerikaanse auto´s zijn er volop. Maar het aantal specialisten dat modellen van Engelse makelij onder handen neemt is beperkt. Arden behoort tot die kleine groep. Zij hebben het elegante design van Jaguar XF een sportieve opdoffer gegeven.

Het aantal Jaguar XF-rijders neemt toe en Arden wil die eigenaren tegemoet komen die hun bezit graag optisch naar een hoger plan willen tillen. Daarom ontwierp de tuner een bodykit voor deze ´redder van het Britse merk´. Arden is er zelf van overtuigd dat een XF met hun spoilerwerk een beduidend eleganter en sportievere uitstraling krijgt. Wij houden het vooral op sportiever.

Inhoud stylingpakket Tegen een prijs van € 8.375,- wordt jouw XF voorzien van een voorspoiler met LED-verlichting, zij-skirts, andere ventilatieroosters op de flanken, een sportievere grille en een diffuser achter. Voor nog eens € 980,- wordt er ook een klepdekselspoiler gemonteerd. De ramen worden geblindeerd tegen een meerprijs van € 2.800,- en het laten tinten van de achterlichtunits bedraagt een extra inverstering van € 490,-. Is alles gemonteerd? Dan plakt Arden tot slot nog het springende Jaguar-embleem op de motorkap. Hiervoor betaal je overigens nog wel € 235,- extra. En dan hebben we het nog niet eens over de bijkomende spuit- en de montagekosten.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer