Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Hyundai i20 MPV – Hyundai toont futurum i20 MPV

Nog meer nieuws van Hyundai. Deze afbeeldingen werden vrijgegeven en tonen de ix-Metro, een soort voorbode van de toekomstige i20 MPV. Het studiemodel zal in een speciale ruimte ´Blue Drive Zone´ op de IAA worden tentoongesteld en herbergt fonkelnieuwe hybridetechniek.

De Blue Drive Zone op de IAA wordt ingedeeld met Hyundai’s laatste stand der techniek op het gebied van efficiëntie en andere toekomstige brandstofbesparende ontwikkelingen. Grootste blikvanger in de speciale ruimte is deze ix-Metro. De ix-Metro is een soort voorbode van waarschijnlijk de op stapel staande i20 MPV die op een nog onbekend tijdstip op de markt wordt gebracht.

125 pk uit 1.0 Opvallend is de science fiction-achtige belijning die door Hyundai’s Global Design Team in Nyamang (Korea) is bedacht. Pas echt bijzonder is de krachtbron. Het betreft een driepitter voorzien van hybridetechniek en een beperkte cilinderinhoud van 1.0 liter. Desondanks levert het machientje maar liefst 125 pk mede dankzij een turbocharger. Wie optimaal gebruik maakt van de ratio´s van de 6-versnellingsbak en het start/stop-systeem stoot niet meer uit dan 80 g/km aan CO2.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer