Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Hyundai Grand Santa Fe – Met aandacht voor grote families

De nieuwe Santa Fe is nog niet goed uit de startblokken geschoten, of Hyundai breidt het gamma al uit. Het Salon van Genève belooft voor de constructeur in het teken te staan van de SUV in het algemeen.

De vorige generatie Santa Fe bestond in vijfzits- of in zevenzitsconfiguratie in dezelfde carrosserie. Niet zo met de nieuwe, waar Hyundai inspiratie put uit de filosofie waarmee andere merken hun monovolumes aanpakken. De zevenzits Grand Santa Fe is 21 centimeter langer dan de vijfzits Santa Fe.

Eigen identiteit

Het voordeel is overduidelijk. Wanneer je in een bestaand model gewoon extra stoeltjes in de koffer bouwt, dan krijg je daar vaak met ofwel bijzonder benepen ofwel bijna symbolische plaatsen te maken. En je houdt geen koffer meer over. Die extra 21 centimeter maakt dat je effectief over beenruimte kan beginnen te spreken op de derde zitrij.

Natuurlijk heeft Hyundai achteraan moeten werken om meer ruimte te doen samensmelten met een harmonieus design. De Grand Santa Fe krijgt bovendien een geheel eigen gezicht, met aparte led-dagrijlichten en mistlichten.

ix35

Naast de Grand Santa Fe toont Hyundai in Genève de facelift van de ix35. Uiterlijk beperkt die zich tot de inplanting van led-dagrijlichten. Maar Hyundai belooft een noemenswaardige update van het interieur. Tot slot kan de 2.0 CRDi met 136 pk en vierwielaandrijving ook over een automaat beschikken. De CO2-uitstoot van het gehele gamma is omlaag gegaan.

Hyundai belooft nog andere verrassingen, maar wil die bewaren tot 5 maart, de dag waarop in Genève alle premières worden onthuld.

Klik hier voor alle nieuws over het merk Hyundai

Klik hier en zoek uw occasie Hyundai Grand Santa Fe tussen de duizenden tweedehands auto’s.

Klik hier voor een overzicht van Hyundai Grand Santa Fe, en een selectie van tweedehandse

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer