Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Honda Skydeck Concept – Honda maakt zich op voor Tokyo

De autobeurs in Frankfurt is nog maar net afgelopen of de autowereld warmt zich alweer op voor de beurs in Tokyo. De motorshow is traditioneel de beurs waar Japanse merk alles uit de kast halen en dat lijkt dit jaar niet anders.

Honda toont er de Skydeck Concept, een zeszitter met hybride-aandrijving. Voor de introductie van Honda's huidige zeszitter moeten we alweer terug naar 2004. Destijds onthulde het Japanse merk de FR-V, de opvolger van de Stream. De Honda was redelijk uniek door zijn 3 + 3 stoelopstelling. Deze opstelling laat de fabrikant is de toekomst vermoedelijk weer vallen, mocht de Skydeck Concept een voorbode voor de opvolger van de FR-V zijn. Het studiemodel beschikt namelijk over een normale 2 + 2 + 2 opstelling.

Geef hem een kans! Heel erg onwaarschijnlijk zijn de productiekansen niet. Qua grootte en marktpositie komt de Skydeck goed overeen met de FR-V en het model smacht naar aflossing. Ten opzichte van haar concurrent heeft de MPV een relatief klein marktaandeel. Feit is dat Honda met de Skydeck laat zien hoe een toekomstige zeszitter er uit kan komen te zien. Diverse stijlelementen zullen we dan ook terugzien in nog te introduceren productiemodellen. Wat ons betreft mag Honda de Skydeck best een kans geven!

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer