Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Honda Puyo – Knuffelbare conceptcar

Honda presenteert met de Puyo een conceptcar die te knuffelen is. De auto is ontworpen en ontwikkeld om zowel voor de mens als de natuur vriendelijk te zijn.

Zodoende is er een brandstofcel gemonteerd en staat de veiligheid op een zeer hoog niveau. Een auto knuffelen? Ja, het klinkt vreemd maar Honda wil met de Puyo toch dit gevoel opwekken. Een groot deel van de Puyo is namelijk gemaakt van zacht en elastisch materiaal. Zodoende moet de aanrijding met een fietser op voetganger tot veel minder letsel leiden. Om dit te realiseren werd een zogenaamde 'gel body' gecreëerd.

Veel glas

Ook het interieur oogt vriendelijk. De frisse kleurstelling en het minimalistische design doen de Puyo zeer ruim overkomen. Dat is mede ook te danken aan de enorme hoeveelheid glas. Net als de Nissan Pivo 2 is de Puyo daarmee eigenlijk een rijdende glazen bol.

Brandstofcel

Het vriendelijke karakter wordt ook doorgetrokken in de aandrijflijn. Zo is de Puyo voorzien van brandstofceltechnologie. Daarmee is de auto geheel vrij van schadelijke emissies.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer