Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Honda EV-N – Retro stadsvervoer

Met de EV-N presenteert Honda haar derde studiemodel voor de Tokyo Motorshow. De mini-Honda lijkt de ideale oplossing voor toekomstig, elektrisch stadsvervoer met een retro-sausje.

Na de Skydeck Concept en de CR-Z toont Honda met de EV-N haar derde toekomstvisie. Met de volledig elektrische EV-N grijpt Honda terug naar het verleden. Het exterieur van het studiemodel doet ons namelijk denken aan een moderne interpretatie van de Honda N360 uit 1967. De Japanse fabrikant zit met haar creatie in een soortgelijk vaarwater als de Trabant.

Wordt vervolgd Honda presenteert met de EV-N haar visie voor het ideale stadsvervoer. Tijdens de Tokyo Motorshow zal Honda alle details over de elektrisch stadsauto bekend worden. Waarschijnlijk horen we dan ook meer over de eventuele productiekansen van het model. Wordt hopelijk vervolgd!

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer