Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Honda CR-Z – Tweede studiemodel Honda CR-Z

De onthulling van het productiemodel van de Honda CR-Z laat nog iets langer op zich wachten. Het grote Japanse concern maakte bekend dat het tijdens de Tokyo Motorshow een tweede studiemodel van de hybride hatchback presenteert.

Nadat Honda de komst van de CR-Z twee maal bevestigd had leek de onthulling van het productiemodel niet ver weg. Echter toont de Japanse fabrikant tijdens de Tokyo Motorshow eerst nog een tweede studiemodel. Het concept lijkt overigens bijna productieklaar. Het futuristische interieur van het eerste studiemodel heeft plaats gemaakt voor een realistischer exemplaar en hetzelfde geldt voor het exterieur.

Reïncarnatie Honda CRX De komst van de CR-Z lijkt een reïncarnatie van een oudgediende Honda te worden. Qua profiel heeft de 'hybride sporthatch' namelijk wel iets weg van de CRX. Ook het karakter moet, net als de CRX, sportief van soort worden. Meer informatie over de marktintroductie begin 2010 en de hybride aandrijflijn verwachten wij tijdens de Tokyo Motorshow.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer