Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Ford Fiesta – Speciaal voor China

Ford komt met een vierdeurs Fiesta voor op de Chinese markt. De consumenten in dit Aziatische land waarderen de ‘kont’ meer in tegenstelling tot de Europese klanten.

Met veel succes heeft het Amerikaanse merk de gloednieuwe Fiesta op de Europese markt losgelaten. De frisse verschijning maakte een goede start in haar drie- en vijfdeurs variant. Voor China komt hier nu een vierdeurs versie bij. De auto is qua uiterlijk niet meer dan de Verve conceptcar met minder opsmuk. De wagen oogt gelukkig net zo dynamisch als de versies met oneven aantal deuren. De 'kont' zorgt er overigens voor dat hij meer op de Mondeo gaat lijken.

Ook buiten China te krijgen De Fiesta Sedan zal binnen een aantal maanden op de Chinese markt worden gezet. 'De Sedan schrijft het nieuwe hoofdstuk in ons succesverhaal in het segment van compacte auto's', aldus Robert Graziano, CEO Ford Motor China. De wagen wordt gebouwd in Fords gloednieuwe state-of-the-art fabriek in Nanjing, China. Naast de Chinese markt zal de vierdeurs auto ook in andere delen van Azië en in Noord-Amerika leverbaar worden. Productie in Thailand en Mexico zal deze vraag moeten verwerken.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer