Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Castagno Milano – Castagno Milano met drie primeurs in Genève

De Italiaanse carrosseriebouwer Castagno Milano presenteert in Genève maar liefst drie primeurs. Zo hebben de Italianen een coupé-versie van de Rolls-Royce Phantom gebouwd, hebben ze een WoodyWagon op basis van de Fiat 500 ontworpen en presenteren ze een Woody-kit voor de Mini Clubman

Mini Clubman Woody-kit

Castagno Milano is wereldwijd voornamelijk bekend geworden om zijn creaties op basis van de Mini. Zo bouwden de Italianen stationwagon-varianten, pickups en vooral ook met hout beklede versies van de Mini. Dit jaar presenteert Castagno in Genève een complete Woody-kit voor de nieuwe Mini Clubman. Daarmee kan het in- en exterieur van de Mini worden voorzien van houten accenten. Het historische erfgoed van de Clubman van weleer komt daarmee extra naar boven.

Rolls-Royce Phantom Coupé

Tegelijkertijd presenteren de Italianen een coupé-versie op basis van de Rolls-Royce Phantom. Misschien jammer voor Castagno dat Rolls-Royce zelf inmiddels ook het productiemodel onthuld heeft, maar de Italiaanse versie is uiteraard toch uniek.

Fiat 500 WoodyWagon

Vooruitlopend op de introductie van de Fiat 500 Gardiniera presenteert Castagne zelf een verlengde versie op basis van de immens populaire Italiaan. Met deze conceptcar laat Castagno zien wat zij van plan zijn op het gebied van accessoires en personalisering van de 500. Net als bij de Mini is het de verwachting dat men ook voor de Fiat 500 een compleet scala aan unieke accessoires zal gaan ontwikkelen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer