Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Cadillac Presidential Limousine – Limousine voor Obama

Al sinds de jaren ’20 levert Cadillac het vervoersmiddel aan de President van de Verenigde Staten. En met het aantreden van Barack Obama als nieuw opperhoofd, heeft Cadillac wederom de eervolle taak op zich genomen om de nieuwe Presidential Limousine voor te stellen. Dit is ´m!

De presidentiële auto is geheel opnieuw ontworpen en borduurt voort op het ontwerp van de Cadillac DTS, een model dat in Europa niet wordt verkocht. Een blik op een interieur wordt ons niet gegund, echter ga er maar vanuit dat Obama uitgerust bij zijn bezoekadressen arriveert. Het presidentiële zegel is aangebracht in de leuning van de achterzittingen en aan de buitenkant op de achterportieren. En de bijbehorende ´U.S. flags´ die in het donker worden verlicht door LED-lampen zijn voorop het koetswerk bevestigd. Alsof de Presidentiële Limousine niet genoeg zou opvallen in de stoet met draaiende zwaailichten waartussen het wordt gewurmd. Om 'The President' meer in het zonlicht te plaatsen is de opbouw van de auto wat meer rechter op gezet.

Classifed Als 'machtigste man van de wereld' beschik je over een heleboel vrienden, maar ook een flink aantal vijanden. En zoals de geschiedenis ons heeft geleerd zou iemand van die laatste groep het wel eens op jou gemunt kunnen hebben. Daarom moet de President van de Verenigde Staten niet alleen over een comfortabel vervoersmiddel beschikken, maar vooral een veilige. De Cadillac Presidential Limousine is daarom voorzien van de nodige beschermingsvoorzieningen en vervolgens uitvoerig getest onder de meest extreme omstandigheden. Wat precies? Dat houdt Cadillac en het Witte Huis graag voor zichzelf. Je weet maar nooit wie deze informatie afluistert...euhh leest.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer