Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Bugatti – Bugatti pest met teaser

Bugatti is honderd jaar en dat zullen we weten ook. Het merk laat via een teaser op een uitnodiging voor het feestje weten dat het nog iets speciaals in de koker heeft zitten.

Bugatti liet middels de Veyron Centenaire al weten dat het dit jaar haar honderste verjaardag zou vieren. Maar Bugatti zou Bugatti niet zijn als het niet met een nóg specialer feestmodel zou komen. Via deze teaser geeft het merk het eerste levensteken.

Wat is het? De teaser bevat slechts een klein gedeelte van de nieuwe auto. Het is dan ook niet duidelijk te zien wat het is. Zou het een extra krachtige Veyron zijn of toch een compleet nieuw model? De geruchten over een grote vierdeurs coupé doen de ronde. Wellicht op basis van de nieuwe Grand Bentley? Met de summiere informatie die we hebben blijft het in ieder geval spannend. We houden je op de hoogte!

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer