Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: BMW Z4 Facelift – Stuk goedkoper

De BMW Z4 krijgt een zachte facelift en een nieuwe basismotor. De vernieuwde Z4 debuteert midden volgend jaar en is te herkennen aan de gewijzigde lichtblokken en de nieuwe kleurencombinaties.

Bovendien voorziet BMW in een nieuwe basisversie, die toegankelijker moet zijn. BMW legt een 2.0 turbobenzine met 156 pk in de Z4, wat op papier al bijzonder aantrekkelijk lijkt. Volgens BMW haalt hij een gemiddeld verbruik van 6,8 l/100 km, terwijl hij met een spurtje naar 100 in 7,9 seconden en een top van 221 km/u aardig overeind blijft. Standaard komt hij met een manuele zesbak, maar in optie kan een achttrapsautomaat worden aangevinkt.

Voor het overige blijven de vier- en zescilindermotoren behouden, met vermogens tussen 184 pk en 340 pk. De facelift van de Z4 is voor het Autosalon van Detroit in januari. Het goede nieuws is dat in Duitsland de prijs van de basisversie zo zakt met 2.000 euro, naar 34.500 euro. De Belgische prijs is nog onbekend. (mh/sp-x)

Klik hier voor alle nieuws over het merk BMW

Klik hier en zoek uw occasie BMW Z4 tussen de duizenden tweedehands auto’s.

Klik hier voor een overzicht van BMW Z4, en een selectie van tweedehandse

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer