Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: BMW X1 – BMW gooit teasers nieuwe X1 op straat

Aankomende september zal de BMW’s nieuwe SUV, de X1, schitteren op de IAA in Frankfurt. Nu de autoshow nadert kan het teasen beginnen en BMW maakt daar dankbaar gebruik van. Zie hier de eerste officiële plaatplaatjes van de X1.

Feitelijk begon het teasen met de X1 al begin 2008. Diverse spionagefoto's van de compacte SUV passeerden de revue en informatie over de auto druppelde steeds vaker binnen. Nog meer foto's van prototypes volgde en tijdens de Autosalon van Parijs vorig jaar gaf BMW ons een voorproefje op het uiteindelijk productiemodel. BMW kennende wijkt de showroomversie vaak nauwelijks af van het studiemodel en dat zal bij de X1 niet anders zijn. Toen eind 2008 zelfs een selecte groep journalisten al met de X1 mochten rijden kwamen daarna ook een heleboel (technische) details op straat te liggen. Kortom, geheimen verhult de toekomstige X1 niet meer wanneer het in september z'n showdebuut beleeft. Dat gezegd te hebben kunnen we alleen maar laten meegenieten van deze teasers.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer