Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Bentley – All new Grand Bentley

Bentley heeft de eerste teaser van haar gloednieuwe model vrijgegeven. Het gaat hier om de opvolger van de Arnage die voorlopig nog als ‘Grand Bentley’ door het leven gaat.

De huidige Arnage verfraaid onze wegen alweer sinds 1998. Hoog tijd voor een nieuw model! En ook al zijn we nog niet uitgekeken op de huidige, qua techniek loopt hij toch flink achter op de concurrenten. Allebei de concurrenten welteverstaan; de Rolls-Royce Phantom en de Maybach.

Nieuwe naam? De eerste teaser die Bentley vrijgegeven heeft toont duidelijk een Bentley. Zo zien we de ronde vormen van de (lange) motorkap en de ruimte voor een typische grille. Bentley meldt dat het model compleet nieuw is en een duidelijke streep onder de Arnage moet zetten. Een nieuwe naam zou dan ook logische zijn.

6,75 liter V8! De basis van de 'Grand Bentley' zal in ieder geval niet volkomen nieuw zijn. Het Britse merk maakt hiervoor gebruik van de nieuwe A8. Toch zal niet alles modern worden. Zo zal de 6,75 liter V8 motor gewoon van de partij zijn! Daarnaast zijn er geruchten over de W16 van Bugatti en de V12 TDI van Audi. We zijn erg benieuwd!

De gloednieuwe Bentley zal komende zomer bekend worden gemaakt.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer