Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Bentley Power on Ice – Bentley Driving Experience ‘Power on Ice’

In februari en maart volgend jaar organiseert Bentley weer een unieke en exclusieve driving experience. Op een Finse ijsvlakte, dichtbij de poolcirkel, kan een select gezelschap een aantal dagen de meer dan 500 Bentley Continental-peekaa’s de vrije loop laten.

Boven in Finland speelt zich begin volgend jaar weer een waar spektakel af. Diverse Bentley Continental modellen mogen daar alles uit de kast halen op een bevroren meer, zo'n 60 km van de poolcirkel. Met temperaturen van -30 graden hoeft men niet bang te zijn door het ijs te zakken. Niet minder dan oud-rallykampioen en levende legende Juha Kankkunen zal het beperkt aantal rijders begeleiden.

Bentley comfort Naast de weelde op het ijs is de luxe en comfort tevens aanwezig langs de vlakte. Er wordt overnacht in de meest luxe hotels en/of in comfortabele chalets. Voor een natje en een droogje wordt natuurlijk ook gezorgd. Dit onderdeel neemt de Finse topkok Jarmi Pitkänen voor rekening.

Inschrijven Personen die zich willen inschrijven voor dit evenement moeten wel flink in hun buidel tasten. De voordeligste rijtraining kost € 7.590,- en de duurste € 8.990,-. Beschikbare plaatsen zijn beperkt.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer