Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Bentley in Genève – Bijzondere Bentley in Genève

Bentley presenteert in Genève een model waarvan deze foto ons een voorproefje geeft. De auto is gebaseerd op de Continental-serie en rijdt vermoedelijk op bio-ethanol. Meer details over het model zijn er echter niet bekend.

Bentley doet totaal geen uitspraken over de in Genève te presenteren auto. In de wandelgangen wordt gesproken over een bio-Bentley, ofwel een model die zowel op benzine als op bio-ethanol (E85) kan rijden.

Gewijzigde voorkant Optische verschillen zien we in de vorm van een andere voorbumper, een speciale grille en sleuven in de motorkap. Het leuke nieuws van dit verhaal is dat de motor vermoedelijk meer vermogen levert dankzij deze alternatieve brandstof. Dat zien we immers ook bij de Koenigsegg CCXR. Meer details horen we over enkele weken als Bentley in Genève het doek van de auto trekt.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer