Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Becker Ferrari – Uniek Ferrari-navigatiesysteem van Becker

Voor de tweede keer presenteert Becker het ultieme navigatiesysteem voor Ferrari-liefhebbers. De Becker Traffic Assist Pro Z 250 Ferrari Edition is in samenwerking met Ferrari op de markt gebracht.

Een originele Ferrari-rode behuizing, het logo met het steigerende paard op de voorzijde en een toerenteller wanneer het systeem wordt opgestart; de nieuwe Traffic Assist Pro Z 250 Ferrari Edition straalt één en al emotie uit Maranello uit. Voor de Ferrari-liefhebber een musthave. Want behalve dat de buitenzijde op en top Ferrari uitstraalt is ook de software speciaal aangepast. Uniek zijn de vele point-of-interests die verband houden met Ferrari. Van dealers tot de fabriek. Voorgeïnstalleerde afbeeldingen van nieuwe en oude Ferrari´s behoren eveneens tot dit exclusieve systeem.

Navigeren Naast een leuk gezichtje is de Traffic Assist Pro Z 250 ook nog in staat om te doen waar hij voor gemaakt is; navigeren. Op de 4 GB SD-kaart is het kaartmateriaal van 40 Europese landen en de Verenigde Staten geïnstalleerd. De 3D-weergave van bepaalde POI´s maakt situaties nog meer herkenbaar en Beckher heeft ook een rijstrookassistent ingebouwd. Hiermee wordt duidelijk aangegeven welke rijstrook je op de snelweg aan moet houden om de juist afslag te nemen. Handig in complexe situaties. TMC verschaft tijdens het rijden informatie over eventuele files en kan je daaromheen leiden.

Multimedia Bij navigeren alleen blijft het niet bij moderne systemen. Zo ook bij deze Becker. Een Bluetooth-handsfreefunctie, ingebouwde mediaplayer (voor onder meer MP3´s en films) en de mogelijkheid om foto´s op het 4,3 inch scherm te bekijken behoort tot de mogelijkheden.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer