Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Audi A5 Cabriolet – Belgen in de ban van Audi A5 Cabriolet

Na Abt Sportline kunnen geïnteresseerden voortaan ook terecht bij het Belgische Caractere voor verfraaiing van hun A5 Cabriolet. Smaken verschillen natuurlijk, maar wij zouden kiezen voor Caractere. Het stylingpakket is volgens ons meer in harmonie met de elegantie van de open A5.

Wij hebben helemaal niets tegen Abt. Integendeel zelfs, want de Duitse tuner heeft behoorlijk veel lekkers in huis. Maar het contrast tussen het design van de Audi A5 Cabriolet en de bodykit en wielen van de AS5 Cabrio is niet helemaal naar onze smaak. Caractere heeft er volgens ons meer kaas van gegeten en weet de harmonie wel te vinden. Vermoedelijk is de ontwerpafdeling van de Audi het hier ook mee eens, aangezien de laatste en toekomstige RS-modellen allemaal soortgelijke gapende luchtinlaten in hun voorspoiler bevatten.

Inhoud Min of meer komt het er dus op neer dat mensen die niet genoeg geld hebben voor een originele Audi RS alsnog via Caractere een ogenschijnlijke RS kunnen rijden. Niemand die het merkt, zolang men maar niet de uitdaging van een stoplichtsprint aangaat. Terug naar het stylingpakket van Caractere voor de A5 Cabriolet. Die bestaat zoals gebruikelijk uit een voorspoiler met sportgrille en legio aan gaaswerk en een achterbumperspoiler. Een diffuser met of zonder uitlaatpijpen aan weerzijden maakt de achterkant compleet. De wielen zijn eveneens een bekend gezicht. Ze zijn van het type CW1 en kunnen besteld worden met een diameter van 19 of 20 inch.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer