Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Audi A4 Avant – Nu ook Audi A4 Avant van Caractere

In navolging van de Caractere Audi A4 komt de Belgische tuner nu ook met de A4 Avant. De bodykit is op enkele details gelijk aan die van de sedan. Maar bij de Avant komt alles nog lekkerder uit de verf.

Het Belgische Caractere is een tuner naar ons hart. De creaties van Caractere zijn op één of ander manier altijd erg smakelijk; nooit schreeuwerig maar uitstekend in harmonie met de standaard lijnen van het koetswerk. Ook van deze bodykit voor de Audi A4 Avant loopt ons het water in de mond. Het geheel komt heerlijk uit de verf. De bodykit is op de andere kleur van de frontspoiler na hetzelfde als die van de sedan. Hoewel de voorspoiler waarschijnlijk in elk gewenste kleur verkrijgbaar is. Bovendien zien we dat de dikke lichtmetalen wielen ook in meerdere kleurtinten verkrijgbaar zijn: diamantzilver, titaniumzwart of matzwart met metaalfinish afwerking.

Eind 2008 verkrijgbaar Ben jij ook zo enthousiast als wij? Dan moet je nog wel even geduld hebben. Eind dit jaar is de bodykit voor zowel de Audi A4 sedan als de Avant verkrijgbaar.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer