Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Audi A3 & S3 – Prijzen gefacelifte Audi A3 en S3

Audi heeft de prijzen bekendgemaakt van de onlangs gefacelifte A3 en S3. Op de instapversie na, worden alle modellen goedkoper. Dat is nog eens aantrekkelijk nieuws.

Audi presenteerde onlangs een op tal van punten vernieuwde A3. De belangrijkste uiterlijke wijzigingen hebben betrekking op de bumpers en lichtunits. Uiteraard is de A3 - net als de rest van het Audi-gamma - nu ook voorzien van LED-dagrijverlichting. Technisch is de komst van het optionele Magnetic Ride het meest opvallend. Dit systeem zorgt ervoor dat de bestuurder kan schakelen tussen de dempingskarakteristiek van het onderstel.

Modellengamma Het basismodel van de Audi A3 - met de 102 pk 1.6 liter benzinemotor - wisselt als driedeursvariant voor € 23.620,- van eigenaar. Volautomatische airconditioning, metallic- of pareleffectlak en Radio Chorus met CD-frontlader zijn standaard bij deze uitvoering. Een A3 met nieuwe 125 pk sterke 1.4 TFSI-motor kost minimaal € 26.120,-. En een Audi A3 met 1.9 liter 105 pk sterke TDI-motor is vanaf € 28.320,- bij de dealer verkrijgbaar. De 2.0 liter TDI commonraildiesel met 140 pk begint bij € 28.320,-. De dealer maakt je nieuwe Audi A3 TDI met 170 pk netjes gereed voor minimaal € 33.020,-. En het topmodel - de Audi S3 - staat vanaf € 49.320,- in de prijslijsten. Wil je sportiviteit en twee extra deuren? Dan moet je voor de nieuwe S3 Sportback minimaal € 50.500,- neerleggen.

Uitrustingsniveaus De vernieuwde Audi A3 is leverbaar in de bekende uitrustingsniveaus Attraction, Ambition en Ambiente. Bovenop ieder uitrustingniveau is er een uitbreidingspakket te bestellen. Voor € 1.195,- levert Audi het Pro Line pakket. Voor dit geld is de Audi A3 voorzien van accessoires als volautomatische airconditioning, Radio Concert inclusief actief luidsprekersysteem, middenarmsteun vóór, metallic- of pareleffect lak, een lederen 4-spaaks stuurwiel (uitsluitend bij Attraction) en verwarmbare buitenspiegels met ruitensproeikoppen. Het € 1.195,- kostende Pro Line Business optiepakket bevat volautomatische airconditioning, middenarmsteun vóór, metallic-/pareleffect lak en een Audi radio- / CD navigatiesysteem.

Nieuwe opties Audi neemt tal van nieuwe opties zoals het adaptieve dempersysteem Audi magnetic ride, de zeventraps S-tronic versnellingsbak met dubbele koppeling, het Audi parking system plus, Audi Park Assist en audio-videovoorbereiding met digitale TV-ontvanger op in de prijslijst. Ook zijn er vijf nieuwe metallic-/pareleffect kleuren. Monzazilver metallic is gereserveerd voor de sportieve S Line modellen. Direct leverbaar

Vanaf juli bij de dealers De vernieuwde Audi A3 en S3 (Sportback) zijn per direct te bestellen bij de dealers. Vanaf medio juli staat de auto ook daadwerkelijk in de showrooms.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer