Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Aston Martin V8 Vantage – Aston Martin viert succes met N400

Aston Martin presenteert de V8 Vantage N400. Met dit speciale model viert Aston Martin het succes dat de V8 Vantage N24 had in de 24 uur van de Nϋrburgring. De V8 Vantage N400 heeft meer vermogen en een nog sportiever onderstel.

Met deze speciale versie viert Aston Martin het succes die de V8 Vantage N24 production race car had in de 24 uur van de Nϋrburgring. De N400, zoals de versie gaat heten, krijgt een opgevoerde variant van de 4.3 liter V8 onder de kap. Deze motor levert een vermogen van 400 pk en heeft een koppel van 420 Nm.

Herzien onderstel

De V8 Vantage N400 doet over een rondje Nϋrburgring - een circuit met een lengte van ruim 22 km - minder dan 8 minuten. Dat is niet alleen te danken aan het gestegen vermogen, maar met name aan de wijzigingen aan het onderstel. Geupgrade veren en dempers, nieuwe anti-roll bar achter (alleen voor de coupé), lichtgewicht velgen en een verbeterde afstelling zorgen ervoor dat de wagen beter op het circuit presteert.

Leverbaar als Coupé en als Roadster

De V8 Vantage N400 is leverbaar als Coupé en als Roadster. Ook zijn beide varianten met handgeschakelde versnellingsbak of met Sportshift automaat te krijgen. Standaard wordt de N400 nog verzien van een aantal extra's als navigatie, Bluetooth telefoonvoorbereiding, cruise controle en verwarmbare stoelen met geheugen. De prijs van dit moois is nog niet bekend.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer