Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Aston Martin Rapide – Eerste blik op interieur Aston Martin Rapide

Nog iets meer dan een maand te gaan en dan wordt de Aston Martin Rapide eindelijk onthuld. Na vele foto´s van het koetswerk kunnen we nu ook een beeld vormen van het interieur. Tevens is er een richtprijs bekendgemaakt.

De brochures van de Aston Martin Rapide zijn inmiddels gedrukt en opgedroogd. Vermoedelijk zijn deze (helaas) slechte foto´s daaruit afkomstig. De twee afbeeldingen van het exterieur zijn niet zo spannend, want dat gedeelte hebben we de afgelopen jaren van alle kanten kunnen bewonderen. Nee, het is de foto van het binnenwerk dat onze volle aandacht trekt.

In alle luxe Aan de individuele zetels achterin te zien wordt de Rapide een echte vierzitter. Prachtig is het twotone-kleurige leder dat heel mooi matcht met de carrosserielak. Een forse middentunnel, waar ongetwijfeld de bedieningen van het entertainmentsysteem zijn ondergebracht, scheidt de achterpassagiers van elkaar. De wielbasis van de Rapide bedraagt zo´n drie meter en dat zou voor voldoende beenruimte moet zorgen. De foto geeft een vertekendend beeld en doet echter minder ruimte vermoeden. Over een maand zullen we het daadwerkelijk kunnen beoordelen, want dan zien we de Rapide in levende lijve op de IAA in Frankfurt.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer