Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Aston Martin One-77 – Exclusieve Aston Martin One-77

Aston Martin heeft een eerste schets vrijgegeven van een superexclusieve supercar genaamd One-77. De Aston Martin One-77 zal worden aangedreven door een 7.0 liter V12 en moet bloedstollende prestaties weten neer te zetten. Later dit jaar zal Aston Martin de One-77 officieel presenteren.

Aston Martin draait op volle toeren. De Britse sportautofabrikant is succesvoller dan ooit en presenteert tal van nieuwe modellen. Recent zagen we de DBS op de markt komen en ondergingen zowel de DB9 als de V8 Vantage een lichte facelift. Maar er staat nog veel meer op stapel. Zo wordt al tijden volop getest met de vierdeurs coupé Rapide en de productieversie van de V12 Vantage RS. Tot slot zal Aston Martin een open variant van de DBS introduceren.

Nieuw gelimiteerd topmodel Om het gamma compleet te maken zal nog dit jaar een nieuw topmodel worden onthuld. Het betreft de One-77 die in een exclusieve oplage van 77 stuks wordt gebouwd. Met het ontbreken van de Vanquish komt hiermee weer een nieuw topmodel binnen het gamma. Onder de motorkap ligt een 7.0 liter V12 die het mogelijk moet maken om in ongeveer 3,5 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h te sprinten.

Carbon en aluminium Het chassis van de One-77 zal volledig uit carbon worden opgetrokken. De handgemaakte aluminium body draagt eveneens bij aan een zo laag mogelijk gewicht. Aston Martin presenteert deze exclusieve sportauto later dit jaar. De productie zal eveneens nog dit jaar van start gaan.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer