Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Alfa Romeo Milano – Naakt

Dit zijn de eerste beelden van de naakte Alfa Romeo Milano. De foto’s zijn vermoedelijk gemaakt door een medewerker van het Italiaanse merk die ons een unieke inkijk in de fabriek van Alfa Romeo geeft.

De opvolger van de Alfa Romeo 147 moest nog weken geheim blijven, maar een medewerker van het merk besloot anders. Hij nam zijn camera mee de fabriek in en schoot de eerste beelden van de naakte hatchback. De opvolger van de 147 krijgt waarschijnlijk weer een gewone naam mee in plaats van een nummer. Zo circuleert de naam Milano al maanden rond.

IAA in Frankfurt De eerste modellen van de Milano rollen onder het mom van 'pre productie' van de lopende band. Na inspectie en controle van deze modellen zal de echte productie starten. De onthulling van het model zal dan ook niet lang op zich laten wachten. Tijdens de IAA in Frankfurt zal het Italiaanse merk het model introduceren. Begin 2010 zullen de eerste exemplaren op de openbare weg te spotten zijn.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer