Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Alfa Romeo 8C Spider – Eindelijk: Alfa Romeo 8C Spider

Alfa Romeo heeft eindelijk de knoop doorgehakt en toont in Geneve het productiemodel van de 8C Spider. Deze bloedmooie open versie van de al even schitterende 8C Competizione Coupé gaat nog dit jaar in productie. Onder de motorkap een 4.7 liter V8 met niet minder dan 450 pk aan vermogen.

Op het Concours Villa d'Este in 2006 onthulde Alfa Romeo de 8C Competizione Spider. De open versie van de 8C Competizione bleef lange tijd in de schaduw staan van zijn coupé-broeder, maar de geruchten leefden voort. Alfa Romeo liet eerder al doorschemeren dat er aan een productieversie gewerkt werd, maar nu is het concreet. Nog dit jaar gaat de 8C Spider in productie. De oplage is beperkt en net als bij de Coupé zullen er slechts 500 exemplaren van worden geproduceerd.

450 pk sterke V8

Het design is wederom oogstrelend en de droom van liefhebbers van Italiaanse bolides en Alfa´s in het bijzonder. De overeenkomsten met de Coupé zijn uiteraard sterk, maar toch heeft de auto een eigen gezicht. Onder de motorkap ligt een 450 pk sterke V8.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer