Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Melding: Porsche GT3 Cup Challenge Benelux – Porsche Cup in Benelux

In 2013 gaat er een nieuwe merkencup van start in de Benelux: de Porsche GT3 Cup Challenge. Dit is een initiatief van Prospeed Competition en GT3.nl met de steun van de nationale invoerders.

De Porsche 911 heeft een lange racetraditie, zowel in de internationale GT-competities als in de merkencups over de hele wereld. Het is dan ook heuglijk autosportnieuws dat ook ons land, samen met Nederland en Luxemburg, een kampioenschap met de iconische sportwagen uit Stuttgart krijgt. De Porsche GT3 Cup Challenge Benelux gaat in 2013 officieel van start met de steun van D’Ieteren Porsche Import, Pon Porsche Import uit Nederland en de Luxemburgse Porsche-importeur Autosdistribution Losch.

De organisatoren Prospeed Competition en GT3.nl laten voor de snelste merkencup van de Benelux de 450 pk sterke 911 GT3 Cup van het type 997 II aanrukken, maar ook de eerste generatie 997 en het type 996 zijn in een eerste fase welkom om de grid vol te krijgen. Er zijn drie klassen (Pro, Am, Club, op basis van het niveau van de rijders en de auto) voorzien en de kalender omvat zes proeven op Belgische en Nederlandse circuits.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer