Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Melding: Maserati & Heidi Klum – Knap op 100 en knap op 40

Dit jaar viert Maserati zijn eeuwfeest. Het merk uit Modena heeft zich onder meer al getrakteerd op deze fotoshoot met Heidi Klum voor Sports Illustrated. Er zijn slechter verjaardagen, niet?

Wie er de kwartaalcijfers van Maserati op naslaat, merkt dat dit jaar wel eens een bijzonder goed jaar kan worden voor de Trident. De eerste drie maanden van dit jaar leverde het merk in Europa alleen al 1.330 wagens aan klanten. Ten opzichte van het eerste trimester van vorig jaar is dat een stijging met 464 procent. Zeg maar het Ghibli-effect.

Amerikaans offensief

Cijfers van over de gehele wereld heeft Maserati nog niet vrijgegeven. Maar de kans is groot dat het charmeoffensief in de Verenigde Staten zijn vruchten afwerpt. Het merk liet er zich eerst zien in februari, met de allereerste tv-spot ooit van Maserati. Die was te zien in het drukst bekeken programma ter wereld: de Superbowl.

Maserati heeft nu ook een plaatsje veroverd in een ander Amerikaans instituut, het tijdschrift Sports Illustrated. Dat heeft een beroemde badpakkenspecial. Maserati vulde daar zeven pagina’s zelf in met Heidi Klum, die zich geruggensteund zag door het Maserati-gamma. De een op haar veertigste, de ander op zijn honderd, ze zien er beide nog uiterst aantrekkelijk uit, niet?

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer