Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Concept car: Honda CR-V concept – Concept? Nu ja

In Genève onthult Honda hem nog als een conceptstudie, maar eigenlijk is de nieuwe CR-V zo goed als klaar. Deze herfst is hij te koop.

Ten opzichte van de eind vorig jaar voorgestelde Amerikaanse versie van de CR-V, is voor de Europese markt toch nog een en ander gewijzigd. Onder meer de bumpers zien er anders uit. Ten opzichte van de vorige CR-V wint het nieuwe model wat aan karakter. Vooraan straalt hij meer vertrouwen uit, terwijl de carrosserie wat dieper tussen de wielen doorloopt. De lichtblokken lopen tot diep in de flanken door.

Honda belooft dat de nieuwe CR-V zuiniger door het leven zal gaan, al geeft het merk nog geen precieze details vrij over de motorkeuze. Zo is het nog een open vraag of er een hybride versie komt. Wel mogen we ons verwachten aan een zestrapsautomaat. Meer details volgen. (mg/sp-x)

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer