Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Concept car: Aston Martin CC100 Speedster Concept – Hommage aan verleden en toekomst

Aston Martin is dit jaar een eeuw oud. Een van ’s werelds meest prestigieuze automerken viert zoiets die je met de stijl van het huis mag verwachten. Wij vinden alvast dat dit verjaardagscadeautje van Aston aan Aston zeer geslaagd is. Wat u?

Slechts enkele weken na het opvallende Egoista cadeautje van Lamborghini aan zichzelf, is het nu de beurt aan Aston Martin. Daarvoor heeft het merk zich laten inspireren door zijn eigen geschiedenis en stijlkenmerken. En bij geschiedenis loeren bij Aston Martin de 24 Uren van Le Mans en de 1000 Km van de Nürburgring natuurlijk om de hoek.

DBR1

De CC100 Speedster Concept is eigenlijk Astons ultieme eerbetoon aan een auto die zo veel voor het merk heeft betekend: de DBR 1. Bij de eerste voorstelling reden beide trouwen zij aan zij, één ronde lang over de mythische Nürburgring. De CC100 had Ulrich Bez aan het stuur, de CEO van Aston Martin. De DBR 1 had ouwe getrouwe Stirling Moss aan het stuur.

One Off

Officieel wil Aston Martin – net als Lamborghini – de oefening met de CC100 tot deze ene keer houden. Hij heeft een 6.0 V12

Klik hier voor alle nieuws over het merk Aston Martin CC100

Klik hier en zoek uw occasie Aston Martin CC100 tussen de duizenden tweedehands auto’s.

Klik hier voor een overzicht van Aston Martin CC100, en een selectie van tweedehandse

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer