Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: VW op Autosalon 2012 – De ster heet Up

Het belooft aanschuiven te worden op de stand van VW. Aan nieuwigheden geen gebrek. We overlopen even.

Eerst en vooral is er de Up, waarmee Volkswagen een opmerkelijke terugkeer viert in het segment van de micro-stadswagens. Voor de Up wordt het ook een vuurdoop, want voor het eerst zal duidelijk worden of het publiek vindt of het waar voor zijn geld krijgt met de Up. Die kost net geen 10.000 euro. Want bij Skoda en Seat is bijna dezelfde auto te vinden voor minder geld.

De Beetle daarentegen is nergens anders te vinden dan bij VW. Hij is voor het eerst op een Belgisch salon te zien. Voor de gelegenheid showt VW hem met een Fender-audiosysteem. Inderdaad, Fender zoals in de gitarenspecialist. Ook de vernieuwde Passat CC – voortaan alleen nog CC gedoopt - is voor het eerst op het Salon te zien. Ook de Tiguan facelift valt te bewonderen, net als de nog steeds relatief nieuwe Golf cabrio.

Tot slot heeft VW ook aandacht voor groene mobiliteit. Op de Cleaner Mobility stand valt een elektrische Golf Blue-e-motion te bewonderen, terwijl twee andere exemplaren kunnen worden getest op de piste.

Klik hier voor alle nieuws over het merk VW

Klik hier en zoek uw occasie VW tussen de duizenden tweedehands auto’s.

Klik hier voor een overzicht van VW, en een selectie van tweedehandse VW’s.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer