Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Volvo V40 Facelift – Familiair gezicht

Volvo brengt de V90 mee als grote nieuwigheid naar Genève, maar heeft ook nog de gefacelifte V40 mee. Die krijgt lichtblokken waarmee hij beter in de nieuwe familie integreert.

De Volvo V40 krijgt ook de ‘Hamer van Thor’ koplampen, die we al kennen van de Volvo XC90. “Dit is onze best verkopende Volvo in Europa, dus een belangrijk model voor ons”, zegt Björn Annwall, marketing- en verkoopsdirecteur.

V40 Cross Country

Dat zijn zo ongeveer de aanpassingen samengevat voor modeljaar 2017. Oh ja, er is ook keuze uit vijf nieuwe kleuren. Belangrijker voor de fleet: met de D2 heeft Volvo de officiële CO2-uitstoot voor alle aangeboden bandenmaten teruggedrongen naar 89 gram per kilometer. Ook de Volvo V40 Cross Country krijgt aanpassingen.

De Volvo V40 is ‘Made in Belgium’, en moet het nu rekken tot de Belgische fabriek de nieuwe generatie compacte modellen - zeg maar de nieuwe 40-reeks - mag beginnen bouwen. De eerste exponent daarvan, de XC 40 compacte SUV, moet al eind 2017 van de band rollen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer