Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Toyota op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 7 – Leve de Land Cruiser

Toyota legt de nadruk op zijn hybride gamma… maar heeft alleen de vernieuwde Land Cruiser als echte première.

Aaaah, de Land Cruiser. Binnen 20.000 jaar, wanneer wij allemaal vergaan zijn tot koolstofresten, duiken archeologen quasi ongeschonden restanten van een 4x4 op uit de ondergrond die zij de Toyotus LandCruiser-saurus zullen noemen. Specialisten zullen zelfs modeljaar 2018 kunnen herkennen aan zijn stoerder uiterlijk, wat vooral in het radiatorrooster tot uiting komt. Het interieur gaat voor een meer hedendaagse lay-out. De Land Cruiser zit 65 jaar ver in zijn evolutie en is bij ons beschikbaar met de 2.8 D-4D turbodiesel met 177 pk en 450 Nm.

Hybride

Daarnaast toont Toyota vooral zijn hybrides, met nadruk op de klassieke modellen. De C-HR is er in geslaagd om 2017 niet alleen de bestverkochte Toyota-hybride te worden met 1.616 verkochte exemplaren, maar ook de bestverkochte hybride van het land. Daarmee klopt de C-HR vooral de concurrentie uit eigen huis, want het merk bezet vier plaatsen in de top-vijf van dat klassement.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer