Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Toyota op Autosalon 2012 – Klemtoon op hybride

Op het Brusselse Autosalon legt de Japanse constructeur eens te meer de nadruk op zijn bekende hybridemodellen.

Niet minder dan vijf hybridemodellen kan je op de Toyotastand ontdekken. Naast de bekende Prius en de Auris HSD, toont het merk ook enkele varianten van de Prius. Zo is er de Grand Prius+ monovolume en de zeer overtuigende Prius Plug-In.

En dat is nog niet alles, want ook de Yaris HSD concept is op het Salon te bewonderen. Hij is een voorproefje van de Yaris Hybride, die we bij ons mogen verwachten in de loop van 2012.

Jammer genoeg krijgen we de GT 86 dan weer niet te zien in Brussel. Toyota houdt de Europese première voor het Salon van Genève in maart. Enige troost komt van de FT-86 II, de concept car die bijna identiek is aan de GT 86, en die wel op de stand in Brussel staat.

Toyota maakt het ook goed door Brussel de wereldpremière van de Land Cruiser V8 Facelift te schenken.

Last minute nieuws

En nog wel van drie merken tegelijk. Net als de Peugeot 107 en de Citroën C1 kreeg ook de Toyota Aygo een facelift en die zal net als de anderen in wereldpremière worden voorgesteld op het Salon van Brussel. Hij kreeg een moderner gezicht aangemeten, er duiken led-dagrijlichten op, het interieur is beter afgewerkt en er komt een Eco-versie met een CO2-uitstoot van 99 gr/km aan. De gerobotiseerde MMT-versnellingsbak laat zich bovendien bedienen met hendels aan het stuur. Bij on in het voorjaar. (LZ)

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer