Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Toyota Camatte57 Concept – Speelgoed

Nee echt, Toyota heeft een concept voor een speelgoedauto voorgesteld, op de speelgoedbeurs van Tokio nog wel. Al geven we wel meteen toe dat deze Camatte57 meteen ons hart doet sneller slaan. Hoe lang nog tot Sinterklaas?

3 meter lang, 1,4 meter breed en 1 meter hoog. Een flinke trapauto dus, ook al is deze Camatte57 volledig elektrisch aangedreven. Dit is maar een denkoefening van Toyota, maar wel een die meteen doet denken: ‘waarom niet eigenlijk?’ Hij is weliswaar op kindermaat ontwikkeld, maar je kan je klanten niet vroeg genoeg beginnen te binden, nietwaar?

Waar we gewoon gecharmeerd zijn door de foto’s van de Camatte57 in zijn geheel, raken we buitengewoon geïntrigeerd door de foto waar hij in een pakketje ligt te wachten. Hoeveel avonden knutselplezier zou dat zijn? Of misschien is dit wel de ideale tussenstap tussen een Tamiya schaalmodel en een echte Caterham bouwkit? Bon, het is goed Toyota: stuur de doos maar op. Hopelijk is de handleiding niet van Ikea.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer