Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Suzuki op Autosalon 2012 – Veel te beleven

De kleine Japanse constructeur weet steeds de aandacht naar zich te trekken op het Salon. Al is dat niet altijd met zijn wagens.

Laten we het eerst maar over de auto’s hebben: het Salon van Brussel is de gelegenheid om eens met eigen ogen de uitstekende Swift Sport te gaan ontdekken. Een bommetje met 135 pk, dat zich volgens het gros van de autojournalisten onderscheidt dankzij zijn uitstekende onderstel en een rijplezier waar velen een puntje aan kunnen zuigen.

Andere nieuwigheid in het Swift-gamma, is de 4x4-versie. Die zou eerst niet bij ons geïmporteerd worden, maar de voorbije strenge winters en een grote stijging van de vraag naar 4x4 Swift in het Zuiden van ons land hebben de importeur van gedacht doen veranderen.

Maar zoals we eerder al aangaven, wordt een overwegend mannelijk publiek vaak om een andere reden naar de Suzuki-stand gezogen. De ‘girls’ op de Suzukistand zijn intussen legendarisch. En ook dit jaar weer zijn ze er in geslaagd met heel wat publiciteit te gaan lopen. We durven wedden dat er opnieuw heel wat camera’s op de Suzuki-stand zullen gericht zijn dit jaar.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer