Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Subaru BRZ Concept STi – Bijna klaar

Subaru heeft zijn versie van de sportwagen die het merk samen met Toyota ontwikkelde bijna klaar. De BRZ Concept STi debuteert op de Los Angeles motor show.

Bij Toyota heet de sportcoupé voorlopig nog FT-86, in afwachting van zijn definitieve naam. Subaru, dat de auto samen met Toyota heeft gecreëerd, houdt het bij BRZ. Dit is wel de definitieve naam en hij debuteert tijdens het Salon van Tokio in december. Nu laat Subaru met de Concept STi al een quasi definitieve versie zien.

Subaru leverde de motor, een 2.0 boxer benzine die goed moet zijn voor zo’n 200 pk. Het vermogen gaat naar de achterwielen, in tegenstelling tot de klassieke vierwielaandrijving waar Subaru zo graag mee pronkt. De boxermotor moet de BRZ een laag zwaartepunt en daardoor een bijzonder goede wegligging opleveren. We zijn reeds benieuwd. (jd)

Klik hier voor alle nieuws over het merk Subaru

Klik hier en zoek uw occasie Subaru BRZ Concept STi tussen de duizenden tweedehands auto’s.

Klik hier voor een overzicht van Subaru BRZ Concept STi, en een selectie van tweedehandse Subaru’s.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer