Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Subaru – Paleis 9 – Twee Europese primeurs

Subaru verwent Brussel met twee Europese primeurs, al zijn dat eigenlijk vooral licht geüpdate modellen. Maar maak van de gelegenheid gebruik om ook de nieuwe Subaru te ontdekken die we hier nog niet vaak gezien hebben.

De facelifts die Subaru voor het eerst in Europa toont, komen op de neuzen van de compacte crossover XV en de SUV Forester. Kleine uiterlijke wijzigingen, meer comfort- en veiligheidsuitrusting en een verbeterde geluidsisolatie… Het klassieke recept dat deze Subaru’s aantrekkelijk moet houden.

Levorg

De Subaru Levorg is de belangrijkste nieuwigheid bij Subaru. Wij konden hem al testen, maar voor het grote publiek zal dit de eerste keer zijn dat ze hem kunnen bewonderen. Deze karaktervolle break is tot nu een zeldzame verschijning op onze wegen, maar hij verdient meer aandacht. Je kan ontdekken hoe ruim hij is. Alleen het karakteristieke boxergeluid zal je niet kunnen waarnemen. Daarvoor moet je misschien maar een proefrit vragen?

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer