Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: SsangYong op Salon 2012 – Charmeoffensief

Het Koreaanse 4x4-merk vierde vorig jaar zijn terugkeer naar ons land. Op het Salon wil het merk charmeren met nieuwe modellen, en met bekende gezichten.

In goed een jaar tijd heeft SsangYong een netwerk met 35 dealers uitgebouwd in België en Luxemburg. Iedereen kan dus wel ergens binnen acceptabel bereik zich laten informeren over de Korando, of over de nieuwe SsangYong die in Belgische première wordt voorgesteld op het Salon.

We hebben het dan over de Actyon Sport, een pick-up die in het interieur de luxe van een SUV biedt. Hij beschikt zowel voor- als achteraan over een onafhankelijke wielophanging, wat uitzonderlijk is voor een pick-up. Zijn lijn is sober maar dynamisch, en is mijlenver verwijderd van de look van zijn voorganger, die je sprakeloos liet... voor alle foute redenen. De Actyon Sport krijgt dezelfde 2.0 turbodiesel als de Korando, maar hier met 149 pk. SsangYong beweert dat de Actyon Sport de meest comfortabele, stilste en zuinigste pick-up in zijn soort is. Dat hopen we snel voor u te kunnen nagaan.

VIP

Op zijn stand wil SsangYong ook het glamouraspect uitspelen. Zo is het merk er in geslaagd vedetten achter het stuur te krijgen als Selah Sue en DJ Buscemi. En sinds kort werkt het merk samen met een jong opkomend modetalent: Joanne Vanden Avenne. Op de stand zijn ook twee podiums waar er een defilé is van... We weten het eigenlijk nog niet, maar we weten wel al dat we gaan kijken.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer