Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: SsangYong – Paleis 6 – Het volledige Tivoligamma

Vorig jaar was hij nog te zien in een bijna productierijpe conceptvorm. Nu staat de Tivoli dus eigenlijk voor het eerst op het Brusselse Autosalon. Wie deze compacte crossover nog niet eerder zag, loopt best eens langs.

De SsangYong Tivoli was een verrassende winnaar in de ‘Gezinswagen van het jaar’ van VAB. Hij staat in Brussel met benzinemotor, diesel, automaat, 4x2 of 4x4. Keuze genoeg dus. Behalve dan de langere versie van de Tivoli. Die is al enige tijd aangekondigd, maar hij laat dus nog enige tijd op zich wachten.

Op de stand is het niet te zien, maar er is nog een nieuwigheid bij SsangYong. De 2.0 dieselmotor met 150 pk in de Korando, Rexton W en Rodius maakt plaats voor een nieuw 2.2 dieselblok met 178 pk. De nieuwe motor voldoet aan de Euro6-normen. We hebben de motor nog maar net onder handen genomen en komen er binnenkort op terug. Maar we kunnen u nu al zeggen: het loont de moeite om eens een testrit te vragen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer