Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Smart op het Salon van Brussel 2017 – Paleis 5 – Let’s do the Electric Drive!

Smart is het stadswagenmerk bij uitstek en pakt dan ook logisch uit met een nieuwe generatie elektrische voertuigen die ideaal zijn voor de periferie. Inpluggen maar!

Paleis 5 staat stevig onder stroom met de Smarts Electric Drive. Het nichemerk voor stadswagens van Mercedes zet daar namelijk zijn nieuwe elektrische modellen volop in de spots. Zowel de tweezitters Coupé en Cabrio als de vierzitter Forfour zijn nu verkrijgbaar als ‘Electric Drive’ en maken hun Belgische première in Brussels Expo.

160 km

Deze nieuwe generatie elektrische Smarts zet sterkere prestaties neer, biedt meer comfort en raakt weer een stuk verder op één batterijlading. Het rijbereik loopt ondertussen op tot 160 kilometer naargelang het model en de rijomstandigheden, wat voor stadsauto’s uiteraard ruim voldoende is.

Verder zullen op de Smart-stand ook enkele exemplaren van het Brabus Tailor Made programma de aandacht trekken. Dit laat een doorgedreven personalisatie toe waarmee de klant zelf zijn volkomen uniek exemplaar kan realiseren. Zowel wat de kleur, de uitdossing als de accessoires betreft. Daarnaast kan Brabus ook nog de kleine driecilindermotoren een extra boost geven.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer